“Godišnji odmor je kada imate cijeli dan da ne radite ništa.”

Robert Orben


APARTMANI "KAMENO SIDRO"


Apartmani „Kameno sidro“ smješteni su prvi red do mora u najistaknutijoj uvali Stubalj, u Bilicama, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših hrvatskih krških rijeka.

Ukoliko želite obiteljsku atmosferu, mirno mjesto za Vaš godišnji odmor i ljetne praznike, na pravom ste mjestu. Umjesto gradske buke, jutrom će Vas buditi pjev ptica i zrake sunca koje nigdje ne sja kao ovdje. A ako ste od onih koji su željni vreve, dalmatinskih ćakula i noćnih izlazaka, sve je nadohvat ruke. Naime, centar Šibenika udaljen je samo 10 minuta vožnje, baš kao i gradska tržnica na kojoj možete kupiti svakojake dalmatinske proizvode iz kućne radinosti.

Na naše gostoprimstvo uvijek možete računati, a Vaš mir i zadovoljstvo naš su cilj. Ukoliko imate pitanja o našim apartmanima, slobodno nam se obratite. Stojimo Vam na raspolaganju i radujemo se Vašem dolasku.


BILICE

Bilice se nalaze na obali Prukljana, a s kopnene strane graniči s gradom Šibenikom, samo 4 km od grada Skradina.

Okolicu Bilice krasi netaknuta priroda s brojnim prekrasnim uvalama i plažama na obali, a s druge strane nalaze se vrlo blizu važnih turističkih središta - Šibenika, Nacionalnog parka Krka i Skradina. Bilice se prostiru na 24 zaseoka i 4 uvale među kojima su najistaknutiji uvale Stubalj i Vrulje. Idealne su za boravak daleko od gužve, a još uvijek su blizu svih događanja.


ŠIBENIK

Najstariji samorodni grad u Hrvatskoj, Šibenik, smješten na moru u središnjoj Dalmaciji, svojevrsna je biblioteka povijesnih znamenitosti. Šibensku regiju karakterizira tradicijska raznolikost otoka, obala sa skrovitim uvalama i plažama, pirotesknim mjestašcima, utvrdama i crkvama, nasuprot prostranstvu dalmatinskog zaleđa ispunjenog izvorima, jezerima i rijekama, krševitim planinama; Prominom i najvišom hrvatskom planinom Dinarom.

Prateći europske graditeljske i umjetničke trendove, ali poštujući vlastitu tradiciju, Šibenčani su sagradili kuće, palače, ulice i crkve s raskošnim portalima i neobičnim detaljima. Svaka kamena ulica priča svoju priču o povijesti, umjetnosti i kulturi na prostoru jednog od najmoćnijih hrvatskih gradova koji je odolijevao brojnim napadima kroz povijest. Stari Šibenik spada među najveće i najbolje očuvane izvore srednjovjekovne gradove koji broji 24 crkve, 230 kulturnih spomenika te čak 2.581 stepenicu u staroj jezgri. Zaštićen vapnenačkim grebenima i planinskim zaleđem, blagoslovljen s 242 otoka, otočića i hridi u svom akvatoriju te obogaćen s čak 600 arheoloških lokaliteta, Šibenik zasigurno zaslužuje svoje mjesto na „must see“ listi.